Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мозъчно-съдова болест е пряката причина за смъртта на Татяна Лолова
Автор: Екип Varna24.bg 12:41 / 23.03.2021Коментари ()1624
©
Днес цяла България бе потресена от тъжната вест, че голяма актриса Татяна Лолова е починала. Обичаната от всички българка от седмици се е борила с коронавирус. Сега обаче от "Пирогов", където се е лекувала Лолова, обясниха точните причини за кончината й.

"Минути след 21 часа на 22 март 2021 година голямата българска актриса Татяна Лолова почина вследствие на мозъчно-съдово заболяване", съобщиха от лечебното заведение.

"87-годишната звезда на българските театър и кино постъпва за лечение в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" на 6 март 2021 с COVID-19.

Коронавирусната инфекция е преодоляна бързо, но последствията от мозъчно-съдовата болест и възрастовите изменения в сърдечно-съдовата и дихателната системи са пряката причина за смъртта. 

УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" поднася своите съболезнования на семейството и близките на обичаната от всички актриса!", допълват от лечебното заведение.

Почит към голяма актриса вече отдадоха едни от най-важните хора в България. Своите съболезнования първи изказа премиерът Бойко Борисов, след него адмирации към голямата актриса изрази и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Президентът Румен Радев също изказа своите съболезнования за смъртта на Лолова.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Mozuchno-sudova-bolest-e-pryakata-prichina-za-smurtta-na-Tatyana-Lolova-1065298
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.