Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ДГС-Цонево отбелязаха Седмицата на гората, като залесиха фиданки в детска градина
Автор: Пламена Николова 13:58 / 08.04.2021Коментари ()1948
©
Служителите на ДГС-Цонево отбелязаха Седмицата на гората, като залесиха фиданки в двора на териториалното поделение,споделиха от пресслужбата на СИДП.

По-късно днес горските залесиха липи, явор и иглолистни дръвчета в двора на детска градина "Пролет“ в село Цонево. В момента в учебното заведение се строи ново крило и преподавателите са пожелали заедно със сградата да растат и младите фиданки, които след време ще хвърлят сянка върху класните стаи и спалните помещения на малките ученици.

Горският педагог на стопанството Даниела Янакиева каза, че в залесяването не са участвали деца, заради високата заболеваемост от COVID 19 в страната и наложените мерки, които целят опазване на живота и здравето на хората.

"Надявам се пандемията да отшуми още тази година, за да можем да продължим работата си спокойно и да празнуваме Седмицата на гората така, както сме свикнали – с много деца и приятели, които обичат гората като нас.", сподели Даниела Янакиева.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/DGS-Conevo-otbelyazaha-Sedmicata-na-gorata-kato-zalesiha-fidanki-v-detska-gradina-1071554
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.