Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Добротворци подкрепиха дейността на Домът за медико – социални грижи във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:37 / 23.04.2021Коментари ()1001
©
Висококалорични хранителни продукти, безгултенови каши, памперси за бебета с екстремно ниско тегло (под 2 кг.), медицинска козметика, вещи и аксесоари получи с дарствен акт днес ДМСГ – Варна.

 Посланието на фондацията към родителите на недоносените е да вярват в силата на своите малки - големи герои по време на престой и след изписване от неонатологичните отделения, както и да отстояват смело исканията си пред имащите право на законодателна инициатива, защото пътят, който вървят е много труден и дълъг, а въпросите как ги виждаме ние останалите проблемите им, къде им е мястото на тези деца и какво следва да бъде направено за тях и за родителите им трябва да бъдат внимателно чути.

 Това е втора благотворителна инициатива на Фондация "Добротворци“ за месец април в град Варна.

 Книжки с приказки получиха 110 малки пациенти на клиниката по педиатрия в МБАЛ "Св. Анна" АД и петте структури "Педиатрия" в УМБАЛ "Св. Марина" ЕАД: спешното детско отделение, клиниката по детска клинична хематология и онкология, първа детска клиника с ДОИЛНН, втора детска клиника и четвърта детска клиника по детско - юношеска психиатрия.

От Фондация "Добротворци" изказват благодарност към всички хора с големи сърца, които участват в благотворителните им инициативи.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dobrotvorci-podkrepiha-deinostta-na-Domut-za-mediko-socialni-grizhi-vuv-Varna-1077304
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.