Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията изненадана от съдържанието на съмнителен куфар, изоставен в центъра на Бургас
Автор: Екип Varna24.bg 10:07 / 24.04.2021Коментари ()1523
© Google
Съдържанието на съмнителния куфар, забелязан до кошче за отпадъци в района на кръстовището на бургаските улици "Александровска" и "Любен Каравелов" не е опасно за гражданите и околните сгради, констатира спецекип от главна дирекция “жандармерия, специални операции и борба с тероризма" към МВР след осъществен контролиран взрив.

В куфара са открити зарядни за мобилни устройства, детски играчки и дрехи и други дребни вещи. Сигнал за съмнителния куфар е получен около 05.13 ч. на 24.04.т.г. от случаен гражданин, като районът своевременно е отцепен. Предприети са действия по осъществяване на контролиран взрив, извършен в 08.20 ч.

От служители на ГДЖСОБТ-МВР. Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са видеозаписи от камери, разположени в района, разпитани са свидели. Процесуално-следствените действия по случая продължават под прякото ръководство и наблюдение на бургаска окръжна прокуратура.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Policiyata-iznenadana-ot-sudurzhanieto-na-sumnitelen-kufar-izostaven-v-centura-na-Burgas-1077514
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.