Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Осъждат мъж, спипан с килограм метамфетамин в Шумен
Автор: Екип Varna24.bg 16:28 / 19.05.2021Коментари ()954
©
Окръжна прокуратура – Шумен ръководи досъдебно производство във връзка с намерен около килограм наркотик в лек автомобил, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна. 43-годишния М.Ч. от Хасково е привлечен в качеството му на обвиняем за това, че без надлежно разрешително е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – метамфетамин с общо нетно тегло 962 грама и малко количество марихуана. Той ще отговаря и за това, че е управлявал лек автомобил след употреба на упойващи вещества.

Наркотичното вещество било намерено и иззето след проверка на автомобила, с който обвиняемият се придвижвал, на 18 май 2021 година. Пакетът с метамфетамин бил скрит в резервната гума на колата. Освен това, при личния обиск, в М.Ч. било намерено малко количество марихуана.

С постановление на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен, мъжът е задържан за срок до 72 часа. Предстои в съда да бъде внесено искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо него, а именно "задържане под стража“.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Osuzhdat-muzh-spipan-s-kilogram-metamfetamin-v-Shumen-1085772
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.