Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Рецидивист на пътя опита да блъсне с колата си полицай!
Автор: Екип Varna24.bg 14:00 / 14.06.2021Коментари ()1195
© Varna24.bg
Шофьор е задържан за хулиганство от служители на РУ Септември. Същият дори се опитал да блъсне с колата си полицейски служител. Случката се разиграла снощи около 19.15 ч. на кръстовище в септемврийското село Карабунар.

Автопатрул при полицейското управление в Септември извършвал контрол над участниците в движението. Към тях се приближил лек автомобил "Фолксваген“ и единият от униформените подал ясен сигнал със стоп-палка на водача да спре. Той обаче не се подчинил и дори ускорил скоростта, минал изключително близо до патрулното возило и дори нанесъл лека щета по бронята му.

Така той щял да блъсне единия от служителите, като само бързата реакция на униформения предотвратила сериозен инцидент. Автопатрулът го последвал със включена светлинна и звукова сигнализация на патрулния автомобил.

Преследването продължило до родното му село Виноградец, като мъжът успял да спре на една от уличките му, изоставил фолксвагена си и бързо се укрил. Той е задържан минути по-късно в жилището си. Оказало се, че това 54-годишен жител на село Виноградец, който е и системен нарушител на правилата за движението по пътищата.

Задържан е за срок от 24 часа в ареста на РУ Септември, а спрямо него е образувано досъдебно производство за хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на властта и грубо нарушаване на обществения ред. Разследването е под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Recidivist-na-putya-opita-da-blusne-s-kolata-si-policai-1094595
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.