Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варна подкрепя създаването на Алианс "Българско Черноморие"
Автор: Пламена Николова 14:33 / 25.06.2021Коментари ()1843
©
Принципна подкрепа за създаването на Алианс "Българско Черноморие" обяви кметът на Варна Иван Портних по време на среща в областната управа днес. Инициативата е на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД, концесионер на летищата във Варна и Бургас, и има за основна цел обединяване на усилията на всички заинтересовани страни в туристическия сектор за разработване и утвърждаване на бранд и маркетингова стратегия за Черноморието, развитие на основните пазари, както и привличане на нови.  

Кметът Иван Портних заяви, че в предварителна среща с д-р Франк Кванте, главен изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт", е бил подробно запознат с идеята. "Анонсирах този проект на сесия на Общинския съвет, предстои да представим подборно идеята пред съветниците", допълни кметът. Той изрази надежда, че новата организация ще бъде продуктивна, с реални резултати в помощ на туристическия бранш. 

На срещата, на която бе домакин областният управител Марио Смърков, присъстваха представители от общините от Северното Черноморие и на Националния борд по туризъм. По-късно днес предстои среща в Бургас, с представители на населените места по Южното Черноморие.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varna-podkrepya-suzdavaneto-na-Alians-Bulgarsko-Chernomorie-1098492
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.