Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Децата на Варна създават рекордно дълга рисунка в Детския кът
Автор: Пламена Николова 09:24 / 16.08.2021Коментари ()2069
©
За втора поредна година децата на Варна ще сътворят рекордно дълга рисунка по време на арт събитието "Децата на Варна рисуват“, което ще се проведе на 17 август от 14 ч. в детския кът в Морската градина.

Ето и подробности от организаторите:

Изключително сме щастливи да ви поканим за втора поредна година на вече познатото от миналата година грандиозно арт събитие, в рамките на програмата за отбелязване "Денят на Варна", с домакинството на Детски Кът Варна, под егидата на Община Варна и Сдружение за славянска култура!

Да поставим отново рекорд за най-дълга рисунка с акрилни бои на платно, дълго150 метра.

Нека всеки развихри фантазията си и нарисува символите на нашия град, така както ги вижда: море, плаж, вълни, чадъри, чайки и гларуси, мидички и рапани, характерни сгади, Морската ни градина, Фар, русалки...нямате никакво ограничение! Можете да рисувате и каквото ви хрумне!

Всички материали са от нас! Въпреки, че мотото тази година е "Децата на Варна Рисуват“ възрастово ограничение няма! Могат да се включат малки и големи деца!

Осигурили сме награди за всички участници: 100 броя детски тениски с логото на събитието и  200 броя VIP талони за 20% отстъпка на всички съоръжения в Детски Кът-Варна за сезон Лято 2021.

ВАЖНО: Най-хубавите картини ще бъдат сложени на подрамка и със съгласието на автора представени в благотворителна изложба в Детски кът-Варна, средствата от която ще бъдат предоставени на талантливи деца в затруднено положение.

Поканени са всички!

Вход СВОБОДЕН!

НАЧАЛО: 14.00 часа – 17 август!

Предварително записване за час на рисуване на касите на Детски кът-Варна;

Водещ на събитието: Надя Делчева

Асистенти: усмихнатите момчета и момичета от Детски Кът-Варна и Cheers Art Class


https://www.varna24.bg/novini/varna/Decata-na-Varna-suzdavat-rekordno-dulga-risunka-v-Detskiya-kut-1116221
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.