Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
По 4 сигнала след бурята са работили служители на "Гражданска защита"
Автор: Екип Varna24.bg 10:58 / 05.10.2009Коментари ()519
По 4 сигнала, свързани с обилния дъжд и бурята, която премина през Варна през уикенда, са работили служители на Гражданска защита.  Към 08:12 часа е получен сигнал от телефон 112 за закъсали автомобили в западната промишлена зона на Варна, вследствие събрало се голямо количество вода от валял през нощта дъжд и запушена канализация. Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Варна е изтеглила закъсалите автомобили. С отпушването на канализацията се заел екип на ВиК.

В 11:26 часа е получен сигнал от телефон 112 за паднал голям клон от дърво върху пътното платно на пътя Варна - Константиново. Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Варна е нарязала и отстранила клона от пътя.

В 14:50 часа е получен сигнал от телефон 112 за паднало дърво на пътя Варна - Звездица, в района на село Звездица. Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Варна е нарязала и отстранила дървото.

Към 17:08 часа е получен сигнал от телефон 112 за паднал клон от дърво на пътя Варна - Златни пясъци на спирка „Изгрев". Спасителна група от отдел "Аварийно-спасителни дейности" към Териториална дирекция "Гражданска защита" - област Варна е нарязала и отстранила клона.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Po-4-signala-sled-buryata-sa-rabotili-sluzhiteli-na-Grazhdanska-zashtita-112787
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.