Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наградиха с 500 лева 100-годишен родопчанин, участвал във Втората световна война
Автор: Екип Varna24.bg 12:18 / 04.10.2021Коментари ()856
©
Кметът на Смолян Николай Мелемов поздрави столетника Раиф Сюлеманов от с. Градът, който на 1 октомври т. г. навърши сто години. Това съобщиха от пресцентъра на Общината. По традиция столетникът получи поздравителен адрес и сумата от 500 лв., която Общината дарява на възрастните хора достигнали достолепната възраст.

"За мен е чест и гордост да Ви поздравя по случай Вашия 100-годишен юбилей. Изразявам своето преклонение пред Вашата мъдрост, трудолюбие и житейски опит. Дълголетният Ви жизнен път е пример за всеотдайност и отговорност . Пожелавам Ви здраве и благополучие“, се казва в поздравителния адрес на Мелемов до Сюлеманов.

Столетникът си е родом от с. Градът. Участник е във Втората Световна война. За него се грижи синът му и други близки хора, посочи кметският наместник на селото Севдалин Медов. Рожденикът, достигнал достолепната възраст, е получил много поздравления и подаръци.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Nagradiha-s-500-leva-100-godishen-rodopchanin-uchastval-vuv-Vtorata-svetovna-voina-1131441
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.