Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Интеракт клуб Варна кани младежи на среща
Автор: Пламена Николова 11:17 / 13.10.2021Коментари ()1007
© Фейсбук
На 17 октомври (неделя) в 17.30 часа в зала 5 на Фестивалния и конгресен център Интеракт клуб Варна организира събитие за младежи от 14 до 18 годишна възраст, съобщиха за Varna24.bg от организацията. 

Интеракт е програма на Ротари Интернешънъл за младежи между 14 и 18 години. Интеракт клубовете са младежки програми на Ротари клубовете. Основните цели на младежката програма Интеракт е изграждане на млади лидери, възпитаване младото поколение на съпричастност към проблемите на различните общности, осъществяването на проекти в сферите на здравеопазването, грамотността, осигуряването на чиста питейна вода, социално и икономическо развитие и мир по света. 

По време на срещата организаторите ще запознаят младите хора как работи доброволческия клуб, какви са позициите в него, как организацията работи по различни проекти.

"Потопете се в приятелската атмосфера на амбициозни млади хора, търсещи начини да са полезни на обществото, и станете част от колектива ни!", призовават от Интеракт клуб Варна.

Домакините ще посрещат гостите в 17:30 пред главния вход на ФК, а в случай, че закъснеете - срещата ще се проведе в зала 5.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Interakt-klub-Varna-kani-mladezhi-na-sreshta-1134858
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.