Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кемперът на Машора е напуснал страната ни с фалшиви номера
Автор: Цвети Тончева 20:00 / 16.11.2021Коментари ()1062
©
Кемперът на Машора е напуснал страната ни с фалшиви номера, съобщи пред журналисти адвокатът му Гънчо Гънчев, предаде репортер на  Plovdiv24.bg. 

"Имаме  информация  от гръцка страна, че след извършена проверка  на граничните си пунктове е установено, че кемпер с български номера не е преминавал по надлежния ред през границата. Най-вероятно същият е преминал с фалшиви номера, с тези, с които  е бил заловен там“, каза адвокатът. Това, според него означава, че престъплението  е извършено на територията на България. Ето защо има основание за започване на производство от страна на българската прокуратура в тази насока. Това пък от своя страна е основание за отпадане на ЕЗА, поясни адв. Гънчев.

Припомняме, че през 2019 година Тошко Тодоров е продал кемпер, в който след това били настанявани бежанци. Мъжът, известен с прякора Машора, е бил задържан в последствие пред дома му. Оказало се, че той е задържан за трафик на хора в Гърция и властите в южната ни съседка настояват за неговото екстрадиране. Днес съдът трябваше да го екстрадира по настояване на гръцките власти, но това бе отказано.




Още по темата: общо новини по темата: 3
16.11.2021 »
16.11.2021 »
14.10.2021 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Kemperut-na-Mashora-e-napusnal-stranata-ni-s-falshivi-nomera-1154951
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.