Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Търсят се кръводарители за двете жени, пострадали тежко при взрив на газова печка в каравана
Автор: Пламена Николова 09:46 / 18.11.2021Коментари ()1440
©
Спешно се търсят кръводарители за двете жени, които се борят за живота си след взрив на газова печка в каравана, научи Varna24.bg

Това споделят техни близки в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

"Здравейте колеги и приятели! Две момичета, пострадали в пожар от газова бутилка в с.Равна, СПЕШНО имат нужда от кръводарители.

Предстоят им тежки операции. Моля,който има желание и възможност да дари кръв, нека да отиде в кръвния център във гр. Варна, кръвта е за РУМЯНА КРАСЬОВА ЯНКОВА и ЦАНКА ТОДОРОВА, които са настанени във Военна болница в реанимация. Кръвната група не е от значение.

Бележката от кръвния център е необходимо да се представи във Военна болница гр. Варна на третият етаж пред реанимация! Благодарим предварително!", написа Росица Георгиева. 

Както медията ни съобщи, двете жени са с 20 процента обгаряния, обгазени и с опасност за живота след пожар.

Според данните от полицията, пламъците възникнали в туристическа каравана, паркирана в двор в с. Равна, от експлоадирала газова отоплителна печка.

Жените на 40 и 52 години са настанени в болница. По случая е образувано досъдебно производство от служителите на РУ Провадия, съобщиха вчера от пресцентъра на полицията във Варна.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Tursyat-se-kruvodariteli-za-dvete-zheni-postradali-tezhko-pri-vzriv-na-gazova-pechka-v-karavana-1155991
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.