Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обсъждат във Варна участието на гражданите в процеса на управление
Автор: Пламена Николова 09:19 / 07.12.2021Коментари ()744
©
Сдружение "Регионална асоциация за развитие и иновации - Мизия“ (РАРИ Мизия) съвместно със Фондация за реформа в местното самоуправление (ФРМС) подготвят Кръгла маса в рамките на "Обществена кампания за подкрепа на законодателни промени, създаващи условия за активно гражданско участие градовете с районно деление“ по проект "Демократизиране на процесите на формиране и прилагане на политики в градовете с районно деление – София, Пловдив и Варна“.

Кръглата маса ще бъде проведена на 9 декември 2021 г. (четвъртък) от 11.00 до 13.00 ч. в зала "Юнашки салон“, бул. "Христо Ботев“ №1, гр. Варна.

Целта на кръглата маса е да бъдат обсъдени предизвикателствата и идентифицираните пречки пред ефективното участие на гражданите в процеса на управление на общината и районите, както и да бъдат потърсени решения на проблемите чрез формулиране на препоръки и предложения за нормативни промени.

Дискусионната среща ще бъде проведена при спазването на действащите противоепидемични  мерки, вкл. наличен "зелен сертификат“ (за ваксиниране, преболедуване, тестване или антитела), съобщават организаторите.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Obsuzhdat-vuv-Varna-uchastieto-na-grazhdanite-v-procesa-na-upravlenie-1169088
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.