Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Канят младежи от Варна да станат делегати в Страсбург
Автор: Пламена Николова 10:43 / 09.12.2021Коментари ()815
©
Покана за кандидатстване за младежки делегати за Конгреса на местните и регионалните власти отправиха от Дирекция "Образование и младежки дейности" във Варна. 

С инициативата "Подмладяваща политика", Конгресът на местните и регионалните власти на Съвета на Европа кани млади хора (от 18 до 30 години) от своите страни - членки да станат младежки делегати.

Всеки делегат ще присъства на пленарните сесии на Конгреса в Страсбург (22-24 март и 25-27 октомври) и ще развива свой собствен проект в родната си страна през цялата година.

Младежките делегати имат уникалната възможност да придобият международен опит, да бъдат част от разнообразна група от млади активисти, да работят в мрежа и да окажат влияние като стимулират политическите дебати от гледна точка на младежта, като по този начин подчертават и засилват ангажимента на Конгреса за овластяване на младите хора.

Повече информация за процедурата за подбор и критериите за допустимост в документа за кандидатстване -  https://mycloud.coe.int/s/NHrSGf8Mpdk9nFX

Крайният срок за подаване на документи е 7 януари 2022 г.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Kanyat-mladezhi-ot-Varna-da-stanat-delegati-v-Strasburg-1170730
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.