Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наказват дисциплинарно служителя на БГ тол, който нарече чужденец "маймуно"
Автор: Екип Varna24.bg 14:21 / 17.12.2021Коментари ()1135
©
Агенция "Пътна инфраструктура" образува дисциплинарно производство по повод разпространеното видео, на което се вижда как служител на Националното тол управление обижда гражданин на Молдова. В момента се извършва проверка по случая.

На видеото се вижда как служител на тол управлението се държи грубо и нанася обиди на молдовски гражданин, който не е могъл да плати таксата си с банкова карта.

Националното тол управление е уведомено за случая от гражданина на Молдова. Веднага му е изпратен отговор, с който са поднесени извинения от името на пътната администрация.

От Агенция "Пътна инфраструктура“ заявиха, че ръководството на агенцията не толерира подобно поведение от своите служители, които са в разрез с етичните норми и кодекса за поведение на служителите в АПИ, и ще приложи цялата строгост на нормативната уредба.

Отношение по случая взе и министърът на транспорта Николай Събев, който заяви, че вече има подаден сигнал до МВР. Събев коментира, че такива отношения не бива да се получават повече, съобщава БНТ.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Nakazvat-disciplinarno-sluzhitelya-na-BG-tol-koito-nareche-chuzhdenec-maimuno-1176558
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.