Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Делян Пеевски: Думите на Асен Василев преминават границите на нормалността
Автор: Екип Varna24.bg 11:46 / 29.03.2022Коментари ()1344
©
"Плод единствено на болната фантазия на хора, за които истината отдавна няма никакво значение“ са твърденията на вицепремиера Асен Василев, че собственикът на "Инса Ойл“ Георги Самуилов му се е оплаквал от натиск от страна на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това обяви депутатът от ДПС в позиция до медиите.

Василев в момента е разследван от прокуратурата заради сигнал именно от Самуилов.

По-рано вицепремиерът посочи в ефира на bTV неговата фирма като една от отговорните за истерията около цените на горивата в началото на март.

Вчера Борисов призова Самиулов да каже какво знае по случая, а от фирмата на бизнесмена обявиха, че ще се оплачат в Брюксел и не приемат политическия натиск "нито в миналото, нито сега".

Според Пеевски думите на Василев от преди дни "изумяват със своето безочие и преминават границите на нормалността. Изказана публично от представител на висшата изпълнителна власт, тази манипулация несъмнено удари дъното на деградацията във всякакъв смисъл – и морален и политически“.

Бившият медиен собственик и неуспял шеф на ДАНС определя случващото се като "поредната клеветническа кампания от страна на олигархичния кръг "Капитал“.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Delyan-Peevski-Dumite-na-Asen-Vasilev-preminavat-granicite-na-normalnostta-1239911
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.