Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Да подкрепим очарователната Бриана Петрова от Варна в "България търси талант"
Автор: Пламена Николова 09:04 / 15.04.2022Коментари ()3269
© Фейсбук
Голямото търсене на таланти в новия сезон на България търси талант започна с изключителен успех. В последния епизод на предаването тази неделя участие ще вземе 12 годишната Бриана Петрова от Варна, научи Varna24.bg.

Чаровната представителка на морската ни столица със своя уникален глас и визия ще вдигне публиката в залата на крака и ще развълнува всички зрители пред малките екрани със своето звездно представяне.

Сигурно е, че въпреки крехката си възраст Бриана и балет Art Dance Junior с хореограф Иван Христов ще предизвикат истински фурор на сцената и представянето им ще последва от бурни аплодисменти и възхищение от страна на звездното жури!

Какво обаче се случи- ще стане ясно на 17 април, от 20:00ч. само по БТВ!

Бриана е ученичка от СУ "Гео Милев", носителка на титлите "Малка Мис Свят“ - 2019 г. и "Малка Мис Планета“- 2020 г.

Освен като модел, тя участва и в много национални и международни конкурси, от които има спечелени над 110 златни медала и много Гранд При награди от цял свят - с пеене, танци и пиано.

Бри е възпитаничка на музикалния педагого Мила Маврова, участвала е в няколко филма и в най-мащабната продукция на Държавна опера Варна – мюзикъла "Цар Лъв“, както и в най-гледания телевизионен формат на БТВ – "БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“.

Финалът на 1-ви кръг от "България търси талант" ще завърши именно с учасието на Бриана, не пропускайте да я видите на 17. 04 от 20 ч. по БТВ.

Хайде, Варна, да подкрепим силно нашето талантливо момиче!



https://www.varna24.bg/novini/varna/Da-podkrepim-ocharovatelnata-Briana-Petrova-ot-Varna-v-Bulgariya-tursi-talant-1250755
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.