Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След ударения шамар на турски шофьор: Установиха полицейските служители, извършили проверката
Автор: Йоланда Пелова 13:43 / 27.04.2022Коментари ()1052
©
Установени са полицейските служите, които са извършили проверка на турския водач, който се е движил от София до Пловдив. С моя заповед е определена комисия, която да проучи цялостното поведение на полицейските служители. Това заяви на брифинг на полицията Живко Коцев, директор на ОД МВР София област, предаде репортер на Sofia24.bg

"За съжаление това са служители с богат професионален опит. Единият работи в МВР от 1994 гогина, а другият от 2003 година. Те дадоха сведения, но фактологията не кореспондира с това, което е сведено от видеоматериала. В момента се разследва цялата документация, която е съставена за това дали обективно са отразени всички факти. Здрави, прави служители до този момент, но след това състоянието им рязко се влошава и към днешния ден те са в продължителен отпуск поради болест", коментира Коцев.

"Успяхме да вземем сведения и показания на турския водача, който е бил обект на проверка. Аз от моя име се извиних за причинените болка и страдание. Уронен беше авторитетът на българската държава. Този клип беше разспространен първо в турски медии", каза още той.

Живко Коцев уточни, че тезата на водача, станал обект на проверка, не кореспондира с тезата на полицаите. "Търсим обективната истина по случая, но аз няма да толерирам не морално поведение".

Случаят се проверява и от Окръжна прокуратура - София.




Още по темата: общо новини по темата: 3
14.04.2022 »
13.04.2022 »
13.04.2022 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Sled-udareniya-shamar-na-turski-shofyor-Ustanoviha-policeiskite-sluzhiteli-izvurshili-proverkata-1256972
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.