Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Затварят част от централен булевард във Варна за честването на 9 май - Ден на Европа
Автор: Пламена Николова 09:30 / 09.05.2022Коментари ()1391
©
На 9-ти май – Ден на победата над хитлерофашизма и Ден на Европа, Варна ще почете празника с полагане на цветя и венци пред паметника на Осми Приморски полк от 10 ч. и тържество вдигане на знамената на България и на Европейския съюз от 11 ч  пред централния вход на Община Варна. Поднасянето на венци и цветя ще се осъществи самостоятелно от всяка организация и граждани, съобщават от дирекция “Култура и духовно развитие". 

Във връзка с честването от 09:45ч. до приключване на мероприятието (около 10:30 часа) ще бъде преустановено движението на автомобили по бул. "Осми Приморски полк“ (пътното платно, посока сп. "Явор“) в частта от кръстовището с бул. "Чаталджа“ до кръстовището с ул. "Царевец“, съобщават от дирекция “Управление на сигурността и контрол по обществения ред".

По-късно днес, от 16.30 часа, представителният духов оркестър на Военноморските сили ще изнесе концерт на площад "Антон Новак " /вход на морската градина/.

Събитието  се организира под егидата на областния управител на Варна Благомир Коцев  по повод Деня на Европа.

От 18.00 часа на същото място започват изпълненията на духов квинтет "Five Star Brass“.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Zatvaryat-chast-ot-centralen-bulevard-vuv-Varna-za-chestvaneto-na-9-mai-Den-na-Evropa-1262951
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.