Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател: След ремонт на ВиК - калища, нахвърлян чакъл и силно варовита вода в "Аспарухово"
Автор: Екип Varna24.bg 13:26 / 25.05.2022Коментари ()1165
© Varna24.bg
Читател на Varna24.bg се жалва от разрушена инфраструктура след ремонт на ВиК в район "Аспарухово". Публикуваме коментара без редакторска намеса: 

"Това представлява "типичният" ремонт на ВИК Варна, конкретно в кв. "Аспарухово".

Няма лято през последните години, през което да няма спиране на водата в района на ул. "Моряшка", често в най големите жеги. Правят се ремонти често на едни и същи места, след което улицата изглежда като на снимките - калища, нахвърлян чакъл и локва с вода, която не изчезва.

Също така водата е видимо силно варовита, кухненските посуда постоянно са покрити с натрупвания, електроуреди - перални и бойлери, ремонтирани или нови.

Официалният отговор от лабораторията на ВИК Варна е, че стойностите са в допустимите норми по закона, и решението за нас, като клиенти е

да си мием чиниите и чашите с оцет и лимон, за да се изчистват налепите !? Когато това е поражението върху вилици и лъжици, какво остава за човешкото тяло - това се води питейна вода все пак.

Бихме искали чрез вашата медия апелът ни да стигне до ВИК, за да направят нещо по въпроса.

Все по ясно става, че системата в тази държава не работи оптимално, и гласовете на гражданите, клиентите не се чуват, докато не бъдат чути през медиите", гласи коментарът, придружен със снимка.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Chitatel-Sled-remont-na-ViK-kalishta-nahvurlyan-chakul-i-silno-varovita-voda-v-Asparuhovo-1272342
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.