Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Властиана Николова е новият шеф на НАП-Варна
Автор: Пламена Николова 17:02 / 01.06.2022Коментари ()14808
© Varna24.bg
Архив
На среща с ръководството на териториалната дирекция във Варна,  изпълнителният директор на НАП Румен Спецов представи новия директор на ТД на НАП Варна Властиана Николова. Г-жа Николова е назначена след спечелен от нея конкурс за териториален директор, съобщиха от пресслужбата на финансовата институция.

Властиана Николова има юридическо образование. През 2002 г. е завършила Технически университет в гр. Варна със специалност "Право“. Притежава дългогодишен професионален опит, работила в структурата на Агенция за държавни вземания от 2005 г. до 2010 г. 

От началото на 2010 г. работи в ТД на НАП Варна. До момента е заемала длъжностите публичен изпълнител, старши публичен изпълнител, главен публичен изпълнител, началник на отдел "Принудително изпълнение“, началник на отдел "Входящ контрол и координация“, началник на отдел "Публични вземания“ и директор на дирекция "Събиране“.

Благодарение на отличната си аналитична компетентност, комуникативност и умения за работа в екип, г-жа Николова се е утвърдила като специалист и ръководител, насочен към постигане на максимални резултати в работата.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vlastiana-Nikolova-e-noviyat-shef-na-NAP-Varna-1276751
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.