Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Абсолютна ирония! СПА столицата на България без вода, хората бесни!
Автор: Георги Кирилов 11:40 / 01.07.2022Коментари ()666
© Фейсбук
Голяма авария остави СПА столицата на България без вода, научи Plovdiv24.bg. "Поради авария на довеждащ водопровод "Дюкера“ захранващ ПСПВ – Велинград днес, 30.06.2022г., водоподаването ще бъде преустановено за всички абонати в града.

Екипи на дружеството работят по отстраняването на аварията с цел да се възстанови водоподаването възможно най-скоро. ВиК Велинград ще Ви уведоми след отстраняването на аварията и възстановяването на нормалното водоподаване към града. Засегнати ще бъдат всички абонати в града", гласеше първото съобщение, публикувано вчера в сайта на дружеството.

Последав второ: "Поради труднодостъпния терен ремонтните дейности по авариралия участък от довеждащ водопровод "Дюкера“, ще продължат до сутрешните часове на 01.07.2022г.".

Накрая днес дойде и дълго чаканата новина: "Аварията на довеждащ водопровод "Дюкера“ е отстранена. В 09.30 ч. на 01.07.2022г. водоподаването към ПСПВ е възстановено. След пречистването й, за града ще се възстанови нормалното водоподаването в следобедните часове на днешния ден".

Жителите на курортния град обаче буквално са бесни и запалиха Фейсбук с най-различни публикации и мнения. "Мизерията е пълна. Некадърници такива!", ядосва се велинградчанка по повод аварията.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Absolyutna-ironiya-SPA-stolicata-na-Bulgariya-bez-voda-horata-besni-1297968
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.