Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ексклузивно: Алкохол в кръвта на шофьора на камиона от фаталния удар до Пловдив
Автор: Георги Кирилов 17:05 / 11.07.2022Коментари ()1366
Шофьорът на камиона, в който фатално се удари лек автомобил, е с 0.57 промила алкохол в кръвта. Това научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Полицай е тествал с дрегер въпросния водач на мястото на жестоката катастрофа и данните са показали наличие на алкохол.

Официално от МВР Пловдив:

Тежка катастрофа с жертва е възникнала на пловдивския участък на път II-56. Сигналът у подаден към 13.30 ч. днес - в участъка между "Скобелева майка" и автомагистрала "Тракия", след пътен възел Рогош, лек автомобил "Нисан" внезапно навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в тежкотоварен камион. На място загинала шофьорката на колата.

Обходните маршрути са следните: Автомобилите, които се движат от автомагистрала "Тракия" към "Скобелева майка", преминават през с. Войводиново и влизат в Пловдив през "Брезовско шосе". 

Трафикът от "Скобелева майка" към магистралата се отклонява на Рогош. В посока Бургас продължават през Скутаре - Маноле и Манолско Конаре, а в посока София - през Пловдив.




Още по темата: общо новини по темата: 2
11.07.2022 »
11.07.2022 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Ekskluzivno-Alkohol-v-kruvta-na-shofyora-na-kamiona-ot-fatalniya-udar-do-Plovdiv-1304545
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.