Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Колоездачът, който се блъсна в момиче с тротинетка в центъра на Варна, подобри собствения си рекорд
Автор: Пламена Николова 14:31 / 21.07.2022Коментари ()7901
© Фейсбук
Младият колоездач, който пострада при нелеп сблъсък с 13-годишно момиче на тротинетка в центъра на Варна вече е добре, научи Varna24.bg.

Димитър Димитров дори се похвали за медията ни, че на 19 юли е подобрил собственият си рекорд, като е изминал 170 километра от Варна до Шумен с велосипеда си.

Във видео, предоставено за Varna24.bg, той коментира всяко населено място през което минава и как се чувства. 

Стана ясно, че актът, който му бе съставен за отнемане на предимство на пешеходец, е паднал и Димитър ще бъде глобен само за това, че не е слязъл от велосипеда си, докато пресича на кръстовището до Община Варна.

Припомняме, че Димитров пострада сериозно при нелеп инцидент с 13-годишно момиче на тротинетка, с което велосипедистът се засече при зелен сигнал на светофара на кръстовището на булевардите "Сливница" и "8-ми приморски полк". 

"Бих искал да призова хората, независимо дали карат автомобил, камион, колело, мотор или тротинетка да знаят, че няма по-ценно от здравето и човешкия живот и някой ни чака у дома", сподели още Димитър.

Младият мъж съобщи, че след като е тествал силите си във велопоход до Шумен, се подготвя за солова колоездачна обиколка на България, а другия месец потегля  на велосипед до Румъния за 7 дена. 

Повече виж във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3
12.09.2022 »
30.06.2022 »
27.06.2022 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Koloezdachut-koito-se-blusna-v-momiche-s-trotinetka-v-centura-na-Varna-podobri-sobstveniya-si-rekord-1311348
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.