Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Летовник: България или Гърция - всеки сам си избира! Стига толкова касови бележки, ето ви октоподи!
Автор: Екип Varna24.bg 14:40 / 02.08.2022Коментари ()677
© 24rodopi.com
"Учудваме се защо всяко лято медии се занимават какво било по родното Черноморие, пък снимки на касови бележки от ресторанти. Пък едни коментари на разни хора, които казват колко бил хубав бетонът по плажовете ни, как да сме се махали и да сме ходили по любимите ни Гърция и Турция, че да си прекарвали спокойно и без калабалък по родните плажове. Толкова неуместно звучи. Онзи ден някакъв пуснал из медиите касовата бележка от обяда си в Поморие. Салата 14 лева, белени домати 10 лева, едно узо 8 лева, минерална вода 4 лева и т.н.

Ами ето това са снимки от крайбрежната на град Ханя, вторият по големина на остров Крит. Октоподите са изложени, пресни, уловени сутринта. Всеки сам избира къде и как“, казва мъж, отмарящ с компания от Родопите на родното място на един от най-великите писатели-Никос Казандзакис, автор на романа за Зорба, пише "24rodopi.com".


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Letovnik-Bulgariya-ili-Gurciya-vseki-sam-si-izbira-Stiga-tolkova-kasovi-belezhki-eto-vi-oktopodi-1318368
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.