Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След сигнали: Район "Студентски" търси свидетели за безстопанствени коне в квартал "Дървеница"
Автор: Екип Varna24.bg 14:14 / 03.08.2022Коментари ()1128
© studentski.bg
Продължават сигналите за безстопанствени коне, които се движат свободно в квартал "Дървеница“ и притесняват гражданите, съобщават от администрацията на район "Студентски". Публикувани видеоматериали в социалните мрежи показват, че има предпоставки за опасни ситуации по отношение на движението по пътната мрежа.

От район "Студентски“ напомнят, че за да могат да бъдат предприети съответните действия от компетентните органи, е необходимо подателите на сигнали не само да съобщят за нарушението, но и да се съгласят да подпишат като очевидци съставените от районната администрация документи по повод нарушенията.

Само по този начин може да бъде съставен акт за установяване на административно нарушение. Без свидетелски показания собственикът на животните не може да бъде санкциониран.

Екипът на СО-район "Студентски“ моли свидетелите на нарушенията да помогнат на районната администрация в търсенето на решение по този проблем. Очевидците могат да съдействат с подпис в сградата на СО-район "Студентски“ на адрес ж.к. "Студентски град“, бл. 5.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Sled-signali-Raion-Studentski-tursi-svideteli-za-bezstopanstveni-kone-v-kvartal-Durvenica-1319163
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.