Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Читател каза какво обясняват спасителите за гнусотията на плаж "Харманите"
Автор: Екип Varna24.bg 10:48 / 22.08.2022Коментари ()1031
©
Читател на Burgas24.bg се свърза с медията ни с коментар по повод новината, че мръсна вода се излива на плаж "Харманите". Ето какво гласи той:

Здравейте, по повод замърсената морска вода при плаж "Хармани" - втори ден половината плаж е затворен, а като питате спасителите - защо - те отговарят на развален английски, че "проблем оф канализейшън, ривър оф шиитс ин дъ уотър...". 

Нали се сещате какви проблеми могат да станат...  

Както Burgas24.bg съобщи вода с неприятна миризма тече на плаж "Харманите". Камъни покриват изхода на тръба, по която се стича водата, която пък се излива в морето.

В записа на видеото мъжът обяснява, че са му казали, че това е от душовете на плажа. Проблемът е, че душът е един, а водата тече непрекъснато.

Плажуващите предполагат, че причината за това изливане по тръбата е близкото заведение. От видеото се вижда, че морето е с променен цвят, на мястото, където става изливането.усотията на плаж "Харманите"



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Chitatel-kaza-kakvo-obyasnyavat-spasitelite-za-gnusotiyata-na-plazh-Harmanite-1330998
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.