Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор слезе от колата да се кара на пешеходец по средата на пътя
Автор: Екип Varna24.bg 19:19 / 12.09.2022Коментари ()18344
Читателка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg. От думите й става ясно, че е била свидетел на грозна разправия на пътя в Пловдив. Ето какво съобщи тя:

"Здравейте. В събота, пресичайки оживено кръстовище или по-точно кръговото на "Метро", попаднах на нелепа свада между шофьор и пешеходец. Наглият шофьор беше спрял в средната лента и слезе да се саморазправя с пешеходеца,(като с това си спиране там създаде огромна предпоставка за ПТП), който го призоваваше да си научи правилника за движение по пътищата.

Очевидно шофьорът не беше спрял на пешеходната пътека и нагло крещеше на човека, че видиш ли, той трябвало да се огледа и да прецени как да пресече на въпросната пешеходна пътека, защото той нямало как да спре.

А бе хора, млади шофьорчета, много ви моля спазвайте правилата за движение. Не ми се мисли какво можеше да се случи, ако бях аз малко по-рано там, пресичайки с двете си деца - едно от които е бебе в количка. И този нагъл шофьор не се задоволи със саморазправата на пътя, а отби на близката спирка и продължи да се заяжда с въпросния пешеходец.

Явно с ясното самосъзнание, ако трябва, и да се сбие с него. Добре, че господинът беше достатъчно възпитан и отклони нападките и упреците на това пловдивско пешлеме, което за миг се помисли за голямата работа. Уважаеми шофьори, бъдете внимателни и пазете пешеходците. Това се случи около 13.00 часа", разказа жената.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Shofyor-sleze-ot-kolata-da-se-kara-na-peshehodec-po-sredata-na-putya-1391344
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.