Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кирил и Асен разбраха какво е да си имаш работа с БСП
Автор: Любомир Минчев 10:05 / 22.10.2022Коментари ()3185
©
Кирил Петков и Асен Василев си глътнаха граматиката когато чуха, че БСП номинира Вежди Рашидов за шеф на Народното събрание. Веднага поискаха почивка и по-късно обясниха, че трябвало да решат как тяхната парламентарна група да гласува –  против или въздържал се. Сякаш има някакво значение. На първия ред на банките те изглеждаха като цапнати с мокър парцал. Така се неутрализират и досадните мухи – цапват ги с вестник.

Още преди два дни Корнелия Нинова им намекна, че прекаляват и да не си позволяват нито да крадат програмата на БСП, нито да влизат в образа на нейната партия. Те не отговориха, защото нямаше какво.

В четвъртък двамата едва не се разплакаха от възторг след речта на Рашидов. А може би и заради това, че той оттегли номинацията си. Вчера той не я оттегли и те заприличаха на мухи, кацнали където не трябва, уплашени от Корнелия с вестник в ръка.

Сега Кирил и Асен вероятно ще говорят за предателство от бивш коалиционен партньор, а разчитаха, че е и бъдещ. Направо им паднаха ченетата, когато Нинова номинира доайена в групата на ГЕРБ. Така бяха потресени и нормалните хора, когато двамата опряха до БСП да правят правителство преди година. Тогава ни уверяваха, че социалистите били част от промяната.

И Христо Иванов вероятно е разбрал какво е да си имаш работа с БСП – любим партньор на "десните“ до избора на Рашидов.

Сега е ред на БСП да избърше сълзите на Асен и Кирил като обяви, че е с ГЕРБ и ДПС за избора на Рашидов, но не и за правителство с мандата на ГЕРБ. Това няма да успокои сънищата на двамата, в които Нинова ще се явява  точно тогава, когато те искат почивка, за да разберат какво точно представлява БСП.

Още интересни анализи можете да прочетете в zaplovdiv.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 868
06.06.2023 »
06.06.2023 »
06.06.2023 »
05.06.2023 »
01.06.2023 »
30.05.2023 »
предишна страница [ 1/145 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/analitycs/Kiril-i-Asen-razbraha-kakvo-e-da-si-imash-rabota-s-BSP-1436445
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.