Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Година и половина в затвора за мъж, откраднал велосипед
Автор: Екип Varna24.bg 16:40 / 10.03.2010Коментари ()3533
© Varna24.bg
След споразумение, Районният съд във Варна наложи ефективно наказание от 1 година и 6 месеца затвор за кражба на 29-годишния Благой Апостолов. На 6 декември м.год. във Варна, в съучастие с друг неустановен съизвършител и в условията на опасен рецидив, той отнел чуждо имущество на обща стойност 148 лв.

Подсъдимият, заедно със съучастника си, проникнал в голям жилищен блок на бул."Владислав Варненчик", като използвал отключената за момент входната врата на сградата. Двамата се качили на последния етаж и с помощта на клещи успели да разбият катинара на междуетажно помещение между 15-я и 14-я етаж. От там откраднали велосипед и 4 бутилки с алкохол. При напускане на сградата, във входа на блока съседи видели Апостолов да носи велосипеда и го попитали откъде е. Подсъдимият хвърлил колелото и побягнал, но един от мъжете успял да го задържи. Междувременно в суматохата, съучастникът му успял да избяга.

29-годишният Благой Апостолов е многократно осъждан, предимно за престъпления против собствеността. Наказанието си той ще търпи при строг режим в затвор. Споразумението е окончателно и веднага влиза в сила.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Godina-i-polovina-v-zatvora-za-muzh-otkradnal-velosiped-148118
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.