Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Румен Радев на молебена за Левски: Само сплотени под трибагреника можем да съхраним България
Автор: Росица Лаханова 08:47 / 20.02.2023Коментари ()876
© Фокус
"С моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите", с тези думи на Апостола започна словото си президентът Румен Радев по време на молебена по повод 150-годишнината от гибелта на Апостола на свободата - Васил Левски, предаде репортер на "Фокус".

"Ние вървим падаме ставаме, търсим посоката но не бива да губим кураж. Чистата и свята република  е далеч, но братството се проявява. Когато помагахме на Украйна, когато помагахме в бедата на Турция. Бяхме достойни за неговите думи", каза президентът.

"Само с разум и солидарност можем да преведем страната ни през пожара на войната и кризите. Само сплотени под трибагреника можем да съхраним България, която Дяконът и възрожденците ни възкресиха и завещаха, защото, както казват те всичко зависи от нашите дружни сили. Вярно е било в робските години, вярно е и днес. Да живее България!", добави президентът.



Още по темата: общо новини по темата: 3
21.02.2023 »
20.02.2023 »
20.02.2023 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Rumen-Radev-na-molebena-za-Levski-Samo-sploteni-pod-tribagrenika-mozhem-da-suhranim-Bulgariya-1572969
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.