Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Във Варна събраха над 4000 лева за специализация на млад оперен талант в Италия
Автор: Екип Varna24.bg 13:28 / 02.05.2023Коментари ()762
©
Над 4000 лева бяха набрани на специално събитие във Варна, в подкрепа на благородната кауза "Да подкрепим младия оперен талант Йордан Петев“.

Данчо е израсъл в социален дом и в момента е студент в Музикалната академия – София. Специалисти му вещаят световна кариера, тъй като певци с такъв талант и качества на гласа са единици в света.

Средствата бяха набрани от дарения, търг и томбола, и ще му помогнат за специализация и участие в оперен конкурс в Италия, научи Varna24.bg.

Благотворителното събитие бе част от първия съвместен проект на трите варненски Инър Уийл клуба – Варна, Варна – Марина и Варна Еуропеа, който се проведе тези дни в хотел "Азалия" в курорта Св. св. Константин и Елена. Основната идея е обединение чрез изкуството и благородната кауза – подкрепа за младия талант.

На мероприятието присъстваха гости от 13 Инър Уийл клуба от България, Ротари, Интеракт, Асоциация "Да съхраним жената“, Инър Уийл клуб Гюргево – Румъния и много приятели, и съмишленици.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Vuv-Varna-subraha-nad-4000-leva-za-specializaciya-na-mlad-operen-talant-v-Italiya-1660244
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.