Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стоичков емоционален за Хубчев: С теб съм, Петьо! Без теб нямаше да има лудо американско лято
Автор: Петя Кузева 10:17 / 06.09.2023Коментари ()988
© личен архив
Навръх Деня на Съединението носителят на "Златната топка" Христо Стоичков изригна с емоционален пост в подкрепа на "брат" си Петър Хубчев, който се бори с коварна болест. С прочувствените си думи във Facebook Камата призова "всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев".  

"Днес е денят, в който искам всички до един да съберем цялата си надежда за нашия брат Петър Хубчев! Без него нямаше да има лудо американско лято, нямаше да сме четвърти в света. Петьо, ти беше професорът в нашата защита! Професорски се справи с Батистута, Клинсман и Фьолер! Професорски ще пребориш и болестта! Познавам те от толкова много години и знам какъв боец си! Всяка минута с теб в националния отбор като съотборници и треньори беше чест за мен! С теб съм, Петьо! Петата минута довечера е само и единствено за теб!", написа легендата Христо Стоичков в социалната мрежа броени часове преди "Мача на надеждата". 

Петата минута на благотворителния двубой ще бъде отредена именно за Петър Хубчев. "В негова чест ще аплодираме и ще го подкрепим в тази неравна битка", каза организаторът на събитието Стилиян Петров, който само преди дни съобщи неприятната новина.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Stoichkov-emocionalen-za-Hubchev-S-teb-sum-Petyo-Bez-teb-nyamashe-da-ima-ludo-amerikansko-lyato-1813394
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.