Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Един съветник отсъства по уважителни причини на сесията на ОбС-Варна утре
Автор: Екип Varna24.bg 17:09 / 10.08.2010Коментари ()1070
© Varna24.bg
Един общински съветник досега е съобщил, че ще отсъства по уважителни причини за утрешната сесия на Общинския съвет във Варна, на която ще се гласува актуализацията на местния бюджет.

Съветникът от "Отечество" Радослав Коев е в командировка извън страната, сочи справка от администрацията на съвета. От там посочват още, че до 9 часа утре, когато е началото на сесията, могат да постъпят и други съобщения от местни депутати, на които им се налага да отсъстват с основателна причина.

51 са местните депутати във Варна. Един от тях - Иван Славков /ДПС/ е в ареста и повече от година и половина не е присъствал на заседанията. Наскоро от там под "парична гаранция" излезе и бившият председател Борислав Гуцанов /БСП/, който вече може да идва на сесии.

От доста време местният парламент в морската столица заседава на ръба на кворума. Напразни са призивите на председателя Николай Апостолов, групите в ОбС да стегнат редиците си. Много от "избраниците на народа" не присъстват на заседанията. Особено критично се оказва времето преди и след обедната почивка.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Edin-suvetnik-otsustva-po-uvazhitelni-prichini-na-sesiyata-na-ObS-Varna-utre-183755
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.