Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гражданска защита чисти 4 гнезда на оси и стършели
Автор: Екип Varna24.bg 15:19 / 10.09.2010Коментари ()2386
© Varna24.bg
Четири гнезда на оси и стършели са прогонвали вчера служителите на Гражданска защита. В 10:21 ч. е получен сигнал за гнездо на стършели в таванско помещение на къща в с. Звездица, община Варна. На място е изпратен екип от ГАСД към ОУ "Гражданска защита" - Варна, който е отстранил стършелите.

В 12:34 ч. е получен сигнал за гнездо на оси на таван и през дупка влизат в стая и коридор на ул. "Тодор Влайков" №65 Б. На място е изпратен екип от ГАСД към ОУ "Гражданска защита"- Варна, който е отстранил гнездото и осите.

В 15:16 ч. е получен сигнал за гнездо на оси в пукнатина над козирката на сградата на 10 пощенски клон на ул. "Дружба" №4 в кв. "Левски". Осите влизат в салона на пощенския клон, ужилени са служителка и двама клиенти. На място е изпратен екип от ГАСД към ОУ "Гражданска защита"- Варна, който е отстранил гнездото и осите от входа на 10 пощенски клон.

В 18:15 ч. е получен сигнал от гражданка за гнездо на оси в таванско помещение на вила в кк "Чайка", вилна зона срещу хотел "Роса". Изпратен е екип от ГАСД към ОУ "Гражданска защита"- Варна, който е отстранил гнездото и осите.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Grazhdanska-zashtita-chisti-4-gnezda-na-osi-i-stursheli-190600
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.