Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Детски празник ще се състои днес в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 08:05 / 27.09.2010Коментари ()523
© Varna24.bg
Днес от 11 до 13 ч. на сцена "Раковината" в Морската градина на Варна ще се състои музикален празник. Той е за децата, ползващи услугите на социалната трапезария "Вяра, Надежда и Любов" и е иницииран от народната представителка и председател на парламентарната комисия по културата, гражданското общество и медиите Даниела Петрова, която е и ръководител на Жени ГЕРБ - Варна.

С детския празник ще бъде закрита кампанията на ръководството на ПП ГЕРБ - Варна, и на Жени ГЕРБ в подкрепа на трапезарията. Ще бъде обявена и общата сума събрана и вложена по време на кампанията, и направеното до момента.

Както е известно, Жени ГЕРБ и ръководството на партията във Варна спасиха социалната трапезария "Вяра, Надежда и Любов" от затваряне. Това стана благодарение на бързата реакция на Даниела Петрова, която в началото на лятото бе потърсена за съдействие в приемния си ден от граждани, ползващи услугите на кухнята. В резултат на срещата бяха осигурени необходимите средства и продукти за 3-месечното функциониране на трапезарията.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Detski-praznik-shte-se-sustoi-dnes-v-Morskata-gradina-194215
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.