Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Липсват тоалетни в Морската градина на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:25 / 13.12.2010Коментари ()5640
© Varna24.bg
Липсват тоалетни в Морската градина на Варна. Въпреки, че Морската градина е едно от най-предпочитаните места за разходка, то сериозен проблем си остава липсата на тоалетни.

Оказва се, че в градината има няколко химически тоалетни, които обаче или нефункционират или са в изключително съмнително и хигиенично състояние. За това не са малко и варненците, които използват храстите, за да облекчат нуждите си. Други пък решават да използват тоалетните в заведенията или хотелите намиращи се в самата градина. За това обаче се заплаща около 1 лев, за да се използва санитарното помещение. Не са рядкост и хората, които използват подлезите, по лична нужда, от което пък миризмите носещи се от тях са крайно неприятни и задушливи.

Проблема с градските тоалетни е почти същия. Такива има едва на 2-3 места в целия град и то предимно в центъра. В крайните квартали няма такива. По отношение на хигиената в малкото градски тоалетни варненци изразиха мнение, че критерия може да се завиши особено при положение, че се заплаща. Много често миризмите от тоалетните са граничещи до зловоние. Освен това много често тоалетните седалки не са почистени и има неидентифицирани елементи върху тях. Сапун също няма, както и хартия за избърсване на ръцете.

Източник: Радио Фокус


https://www.varna24.bg/novini/varna/Lipsvat-toaletni-v-Morskata-gradina-na-Varna-214505
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.