Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът Кирил Йорданов награди посланика на Индонезия
Автор: Екип Varna24.bg 13:03 / 04.02.2011Коментари ()1128
© Impact Press Group
Кметът Кирил Йорданов награди посланика на Индонезия у нас Н. Пр. Имануел Инкириванг с Почетния знак с лента на кмета на община Варна. Поводът на срещата бе окончателното отпътуване на индонезийския дипломат от страната ни. През мандата на Имануел Инкириванг е поставено началото на отношения на сътрудничество между Варна и индонезийския град Сурабая. Припомняме, че на 1 декември 2010 г. в град Сурабая кметът г-жа Три Рисмахарини и заместник-кметът на гр. Варна, г-н Христо Бозов, подписаха Меморандум за разбирателство за сътрудничество чрез побратимяване на градовете Сурабая и Варна.

Положението на Варна на Балканите е стратегическо и за Индонезия, изтъква посланика. Надявам се тази година да се материализира сътрудничеството между пристанищата на Варна и Сурабая, както и между медицинските университети в двата града, допълни Инкириванг. Образованието, здравеопазването, спорта и младежките дейности са области с възможности за сътрудничество между Варна и Сурабая, според посланика.

На срещата присъстваха председателят на Общинския съвет Николай Апостолов, общински съветници и Иван Табаков, шеф на Индустриалната камара във Варна.

Източник: Dnes Plus



https://www.varna24.bg/novini/varna/Kmetut-Kiril-Iordanov-nagradi-poslanika-na-Indoneziya-227140
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.