Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разиграват председателското място във варненския ОбС на бас
Автор: Екип Varna24.bg 16:21 / 09.03.2011Коментари ()1077
© Varna24.bg
Общинският съветник Веселин Марешки днес за първи път води сесията на местния парламент във Варна. Аптечният бос седна на стола на председателя Николай Апостолов, след като се хвана на бас с колегата си Красимир Симов от "Лидер", който е бивш председател на съвета. Двамата се договорили, че ако Марешки води сесията, Симов ще работи за него без пари.

На практика аптечният бос се възползва от правото си да ръководи заседанието като заместник-председател на ОбС. Той застана на мястото на Апостолов, докато течеше обсъждането на част от точката по финанси и бюджет. През цялото време Марешки говореше по телефона със Симов, който бе в горната част на залата. Освен това, той често бъркаше и имената на колегите си.

На днешното заседание Веселин Марешки бе по пуловер и маратонки. Заради неофициалното му облекло, в края на миналата година, колегата му от ГЛАС Красимир Узунов поиска да бъде въведен дрескод за съветниците. Предложението обаче не бе прието, тъй като стана ясно, че за целта е необходима промяна в правилника за работа на ОбС.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Razigravat-predsedatelskoto-myasto-vuv-varnenskiya-ObS-na-bas-236072
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.