Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Константиново получава чакъл вместо референдум
Автор: Екип Varna24.bg 11:12 / 08.04.2011Коментари ()1139
След като жителка на село Константиново се оплака на председателя на Общинския съвет Николай Апостолов от бездействието на тамошния кмет, в архитектурната комисия към местния парламент постъпи искане за изграждане с асфалт или чакъл на нови улици.

То е подписано от управляващия населеното място Васил Дюлгеров и с него се иска отпускането на около 350 хил. лева за инфраструктура.

Съветниците коментираха, че като цяло би било добре вместо чакъл повечето проблемни улици в селото да получат асфалт, но пък това би оскъпило ремонтите и би забавило извършването им.

Някои от тях отбелязаха, че в селото тече събиране на подписи за реферндум, с който то да се върне към община Белослав, част от която беше преди години. "Искат да са там, защото откакто са в нашата община, са като изоставено детенце. На всичко отгоре едва не им закрихме училището преди време", призна председателят на комисията Владимир Тонев. Шефът на инфраструктурната дирекция инж. Стоян Димитров искрено се изненада, че в Константиново за улици ще се хвърлят 350 хил. лв. Той обясни, че за момента са заделени 200 000, но за кърпене на пътищата във всички села на територията на общината.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Konstantinovo-poluchava-chakul-vmesto-referendum-244933
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.