Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Близо 20 съветника не се явиха на сесия
Автор: Екип Varna24.bg 12:25 / 21.04.2011Коментари ()1013
© Varna24.bg
Бивши и настоящи ученици от
VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Липсата на нужния брой общински съветници на заседанието на Общински съвет - Варна днес провали гледането на две точки от дневния ред. Само двама души не стигнаха до необходимия брой от 34 души, за да могат да се приемат две решения от комисията "Собственост и стопанство". Предложенията касаят обаче решения, свързани с варненското образование.

С първото трябваше да се предостави за безвъзмездно управление на помощното училище "Братя Миладинови" имотът, в който провежда и в момента занятията си учебното заведение. С другото предложение целодневната детска градина "Звездичка" се предвиждаше да се даде за стопанисване на VIII СОУПЧЕ "Ал. С. Пушкин".

След вчерашните разгорещени дебати за съдбата на земята на Логопедичната детска градина, днес голяма част от общинските съветници липсват. Дейните участници във вчерашните спорове Борислав Гуцананов и Красимир Узунов отсъстват днес. Неделчо Михайлов също го нямаше сутринта, когато се гледаха двете точки, но по-късно се появи.

Председателят на общинския съвет Николай Апостолов обяви, че само двама от отсъстващите близо 20 съветници имат уважителна причина и са предупредили за това.

Източник: "Позвънете: ВестникЪт"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Blizo-20-suvetnika-ne-se-yaviha-na-sesiya-248823
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.