Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Съветници отрязаха от помощи 660 бедни варненци
Автор: Екип Varna24.bg 17:24 / 20.09.2011Коментари ()940
© Varna24.bg
Редица решения останаха неприети на днешното последно 38-о заседание на Общинския съвет във Варна. След като в ранния следобед, местните депутати не успяха да скрепят кворума, за пореден път редица предложения остават нерешени.

Така съветниците не гласуваха отпускането на помощи за 660 бедни варненци. Те се надяваха да вземат между 200 и 500 лева за подпомагане на комунално битовите нужди. Заради безотговорното поведение на местните избраници не бе отпуснато и финансиране на маломерните паралелки в училищата, както и откриването на нова група в ЦДГ "Детско градче". Без имена остават и улиците в местност Сотира. Без решение остана и концесията за изграждане на парк в район "Вл. Варненчик".

Съветниците така и не изслушаха и отчета на председателя си Николай Апостолов за свършеното през тази година. Едва 30 от тях присъстваха и на общата снимка за спомен, която традиционно се прави пред сградата на общината. Даже и за снимка не ставаме, коментираха съветниците. С днешната сесия приключи и мандатът на местния парламент.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Suvetnici-otryazaha-ot-pomoshti-660-bedni-varnenci-289113
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.