Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Варна при Бойко Борисов в Девня
Автор: Екип Varna24.bg 13:12 / 10.04.2012Коментари ()2509
© Impact Press Group
В България е нещо нормално да се правят копки по три пъти след управлението на тройната коалиция. Това каза Бойко Борисов по време на официалната церемония за изграждането на нова производствена линия за клинкер и цимент в "Девня Цимент" АД в град Девня.

"Според изказвания на г-н Станишев тук отдавна трябваше да има завод, както и светлото бъдеще отдавна трябваше да е дошло през 2006 г., 2008 г., 2010 г.", каза Борисов. Той връчи сертификат за инвестиция Клас "А" на собственика на завода "Италчементи груп". Общата инвестиция на проекта е около 160 млн. евро. За изграждането ще бъдат ангажирани повече от 1000 души.

На официалната церемония присъстваха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, кметовете на Варна и Девня - Кирил Йорданов и Атанас Кузев, областният управител на Варна Данчо Симеонов и народният представител от ГЕРБ-Варна Павел Димитров.

"Правителството ще продължи да оказва помощ на инвеститорите в България", каза Делян Добрев. Той добави, че не само парите са важни, но и новите работни места, които ще бъдат разкрити.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-Varna-pri-Boiko-Borisov-v-Devnya-343708
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.