Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненци доволни от укрепването на ската под Делфинариума
Автор: Екип Varna24.bg 14:47 / 31.08.2012Коментари ()1720
© Народно дело
Варненци са доволни, че са започнали укрепителните дейности на ската под Делфинариума, установи проучване. Анкетираните споделиха, че действията срещу активните свлачища на крайбрежната алея са започнали навреме и ще имат спасителен ефект и за Морската градина. Те бяха категорични, че активната дейност, която вече няколко месеца кипи на това място, ще превърне едно от най-красивите варненски места, това край морето, в безопасно и зелено място за разходка, джогинг и плаж. Хората признаха, че мероприятията създават осигуряване на безопасност на преминаващите както по панорамната алея в Морската градина, така и на посетителите на плажа.
Какъв ефект очаквате да има укрепването на ската?

Димитричка Димитрова:

Надявам се, че е за добро. Скатът отдавна има нужда от укрепване, особено след тежката зима. Хубаво е, че накрая се намериха пари и за това. Така ще спре да се руши брегът.

Емилия Тотева:

Не съм специалист, но мисля, че това е начинът да спре свлачището. За да няма повече проблеми, просто трябва да няма строителство в Морската градина. Брегът ни е красив и трябва да го пазим.

Андрей Йорданов:

Приветствам това, което се случва в момента. Време беше да се укрепи брегът. Ако не бяха взети необходимите мерки, имаше опасност Делфинариумът да стигне до плажа. Много е добре, че се работи в тази насока.

Васил Стоянов:

Необходимо е да се укрепи скатът. Добре е, че има кой да го направи. Това трябва да спре свлачищните процеси. Укрепването е за всички варненци и гостите на града.

Източник: в. Черно море




Още по темата: общо новини по темата: 206
29.09.2022 »
15.07.2022 »
15.07.2022 »
15.07.2022 »
09.02.2021 »
31.01.2021 »
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenci-dovolni-ot-ukrepvaneto-na-skata-pod-Delfinariuma-377336
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.