Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Трети сигнал за бомба в Съдебната палата на площад "Тракия"
Автор: Екип Varna24.bg 15:39 / 17.12.2012Коментари ()1681
© Varna24.bg
Снимка Архив
Пореден сигнал за бомба затвори за кратко този следобед съдебната палата на площад "Тракия" във Варна. След извършена проверка в 15 часа работата на съдебните звена е възстановена.

Сигналът за поставено взривно устройство е получен по обяд на телефон 112. За около 2 часа бе преустановен достъпа на граждани до сградата, в която се помещават Районния съд, Районната прокуратура, Военния съд и Военно окръжна прокуратура. Магистратите и служителите също бяха изведени от съдебната палата.

След извършена проверка от специализираните служби, в 15 часа нормалната работа на четирите съдебни институции и обслужването на граждани е възстановено. Сутрешните заседания в съдебната палата са приключили преди подаване на сигнала за взривното устройство. Част от следобедните заседания в Районния съд са отложени, като ще бъдат насрочени за друг ден и час с ново призоваване.

Само от началото на месец декември това е трети пореден сигнал за бомба, който получава Съдебната палата на площад "Тракия". В предишните два случая - на 7 и на 13 декември 2012 г., сигналите се отнасяха и за Съдебната палата на площад "Независимост", където работят Окръжен и Апелативен съд, както Окръжна и Апелативна прокуратура.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Treti-signal-za-bomba-v-Sudebnata-palata-na-ploshtad-Trakiya-403132
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.