Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Огромни незапълнени дупки дебнат шофьорите в много части на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:47 / 26.02.2013Коментари ()1421
© Народно дело
Огромни незапълнени дупки дебнат шофьорите в много части на Варна. Случайно или не, точно след масовите протести, мащабите на които отекнаха в цяла Европа, ръководството на общината се сети за пътищата. Хиляди бяха коментарите по време на протестите, че едно от нещата, заради които Кирил Йорданов трябва да подаде оставка, е състоянието на пътната инфраструктура в морската столица.

От няколко дни обаче рехабилитацията е започнала. Но само започнала. Най-тежко е положението с пътните платна към кв. "Аспарухово" и в обратната посока към Аспаруховия мост. Там автомобилистите са принудени да газят дълбоките няколко сантиметра ями, които са били нарязани в асфалт.

Потресени от пейзажа граждани от други градове коментираха, че изобщо не са очаквали подобно посрещане. "В тази мъгла изобщо не виждах къде карам. Изведнъж с 50 км в час влязох в една от дупките. Не знам как не ми остана там шасито", каза гневен гражданин.

Освен това няма знаци, които да указват наличието на дупките в посока към Аспаруховия мост. Подобно е състоянието на част от платната на централните булеварди.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/varna/Ogromni-nezapulneni-dupki-debnat-shofyorite-v-mnogo-chasti-na-Varna-418295
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.