Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Лиляна Павлова обеща мерки за отваряне на община Варна към жителите на града
Автор: Екип Varna24.bg 11:46 / 15.04.2013Коментари ()2691
©
През последните няколко години ръководството на община Варна не можа да реализира много проекти и по този начин изпусна огромни средства от Европейския съюз. Това заяви днес във Варна водачът на листата на ПП ГЕРБ - Варна Лиляна Павлова на срещата с варненски архитекти.

Според Лиляна Павлова, процесът на реализация на европроекти в община Варна трябва да бъде рестартиран и кандидатите за народни представители на ГЕРБ знаят как да направят това.

Пред Лиляна Павлова варненските архитекти поставиха много нерешени проблеми на община Варна, свързани с бюрократичната работа на местната общинска администрация и липсата на ясни правила и компетентност в нейната работа. Те посочиха, че конкурентните начала в работата на главния архитект тотално се пренебрегват.

Лиляна Павлова обеща, че ще наложи строг контрол за издаване на документи за строеж. Въпреки това, архитектите посочиха, че в разрешителните за различния тип сгради трябва да има облекчения, тъй като към днешна дата изискванията са много и за строежа на малки къщи те просто не могат да бъдат изпълнени.

Лиляна Павлова засегна и проблема с локалните пречиствателни станции на хотелите по морето. Тя посочи, че станциите могат да решат проблема за пречистване на отпадни води само ако бъдат заустени в централната канализация.

Павлова обеща още мерки за отваряне на община Варна към жителите на града и подобряване на инфраструктурата в източните райони на Варна - Траката, Бриз и Виница. На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители Иван Портних, Емил Радев и Николай Апостолов.

Източник: Радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 328
17.01.2014 »
19.10.2013 »
18.10.2013 »
14.10.2013 »
03.08.2013 »
21.07.2013 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Lilyana-Pavlova-obeshta-merki-za-otvaryane-na-obshtina-Varna-kum-zhitelite-na-grada-427302
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.