Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разпитват всички близки и колеги на самоубилия се полицай на Златните
Автор: Екип Varna24.bg 09:31 / 30.09.2013Коментари ()1427
© Varna24.bg
Всички близки и колеги на полицая Иван Градешлиев, който се самоуби в края на миналата седмица в курорта Златни пясъци, ще бъдат разпитани. Целта е да се изяснят мотивите за фаталното решение. По случая е образувано разследване за подбуда или подпомагане към самоубийство, каза Десислава Йотова от Варненската районна прокуратура. Тя потвърди, че полицаят е бил един от най-добрите служители в дирекцията.

"Самоубийство е, обявяваме го категорично, за да не се спекулира както с удавянето на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил", коментира шефът на ОД на МВР - Варна, комисар Чавдар Нанков. Според криминалистите, които разследват смъртта на своя колега, мотивите за самоубийството може да са от служебен или семеен характер.

Аутопсията на тялото не е показала наличието на тежка нелечима болест, която да го подтикне към фаталната крачка, стана ясно от думите на съдебните лекари от МБАЛ "Света Анна" във Варна.

Според прокуратурата полицаят не е споделял с колегите си за лични или семейни проблеми. Обикновено край на живота си слагат служители на реда, които са много точни в работата, отговорни и сериозни, но и твърде чувствителни, какъвто е бил и случаят с Иван, казаха източници от полицията във Варна.

Източник: в. "Монитор"




Още по темата: общо новини по темата: 1
27.09.2013 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Razpitvat-vsichki-blizki-i-kolegi-na-samoubiliya-se-policai-na-Zlatnite-456511
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.