Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кирил Йорданов: Една среща с Пламен Горанов можеше да промени трагичната развръзка
Автор: Екип Varna24.bg 10:39 / 28.10.2013Коментари ()4169
© Impact Press Group
Една среща с Пламен Горанов е можела да промени трагичната развръзка, смята бившият кмет на Варна Кирил Йорданов. В студиото на "Денят започва" по БНТ Йорданов също застана зад тезата, че Горанов не е имал намерение да се самозапалва. Бившият варненски кмет, обаче, каза че Пламен не е търсил среща с него, въпреки, че едно от исканията на Пламен беше именно за оставка на кмета.

Повече от половин година след трагичното събитие в морската ни столица единственото, което се е променило, е че кметът си е подал оставката (едно от исканията на Пламен). По другите искания на младежа - за оставка на Общинския съвет, срещу групировката ТИМ, няма съществени промени, твърди Йорданов.

Според него зад протестите във Варна прозират имената на Борислав Гуцанов и Веселин Марешки, но стоящи по-високо и дърпащи конците хора Йорданов не се ангажира да назове.

За индустрия на протеста говори бившият кмет анализирайки протестите през изминалите месеци:

"В тежката ситуация, в която политиците са се оказали, разбира се те не заслужават съчувствие защото това поприще е техен доброволен избор.... В по-тежка ситуация са протестиращите. Те са в тежката ситуация, защото вече в страната се създаде индустрия, която включва идеолози,... платени персонажи,... организатори... Това е една индустрия, ако щете в - двете посоки, която действа и чиято цел е в крайна сметка до такава степен да бъде иззета чистата кауза, за която човекът е излязъл, та той едва ли не да бъде прогонен, а на негово място да останат онези, които ще придадат съвсем друга същност и друга посока на протестите. Това са и привнесените, как да кажа - протестиращи, и във Варна се наблюдаваха февруари месец автобусни колони, които отиваха до другите градове, другите общини. Така че паралели има ...", каза Йорданов.




Още по темата: общо новини по темата: 77
22.02.2016 »
05.03.2015 »
04.03.2015 »
20.02.2015 »
18.02.2015 »
18.11.2014 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/varna/Kiril-Iordanov-Edna-sreshta-s-Plamen-Goranov-mozheshe-da-promeni-tragichnata-razvruzka-461237
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.